Pelvic Chair

Kontakt 93 89 33 79
Kontakt 93 89 33 79

Pelvic Chair

Pelvic Chair

De fleste ved, at knibeøvelser kan afhjælpe mange gener i underlivet hos både mænd og kvinder, men det kan være svært at få dem lavet, lave tilstrækkeligt, samt lave dem korrekt.

Pelvic Chair er en behandling, hvor du sidder påklædt i stolen i 28 minutter, mens magnetiske bølger foretager, hvad der svarer til, 12.000 knibeøvelser!

Vi anbefaler dig et forløb på 6 behandlinger, som koster kr. 2800,-. Har du behov for yderligere behandlinger, kan du efter endt forløb hos os tilkøbe ekstra behandlinger for kr. 200,- pr behandling.

Pga magnetismen skal du lægge mobil og smartwatch fra dig, når du er under behandling, men du kan fx læse, lytte til podcast/musik eller medbringe en ven at tale med.

Intimpiercinger skal udtages, og da metal ikke må være tilstede i behandlingsområdet, kan du ikke have kobberspiral eller metalskruer efter operation og lignende. Du kan heller ikke have pacemaker.

Er du gravid, skal du vente til cirka 9 mdr efter fødslen for behandling. Til gengæld kan du med stor fordel nå et forløb, før din jobopstart. Tag gerne mødregruppen med, book lokalet i et par timer, underhold hinanden og børnene på skift, mens én får behandling.

Kontakt 93 89 33 79

Pelvic Chair er behandlingen til dig, der oplever:

 • Ønske om forbedring af din seksuelle præstation og nydelse
 • Inkontinens(fækal og urin) og hyppig nattetisseri
 • Nedsunken livmoder
 • Komplikationer efter fødsel
 • Orgasmeforstyrrelser
 • Rejsningsproblemer
 • Vaginal prolaps(for- og bagvæg)
 • Vaginal tørhed og slaphed
 • Vulvodyni
 • Lichen sclerosus
 • Før og efter operation; fx prostata
 • Behandlingen styrker muskulaturen, samt reducerer fedtlaget

Anmeldelse af Pelvic Chair

Jeg har som 31-årig ikke tænkt, at jeg skulle have problemer med min bækkenbund. Men det havde jeg. Jeg har i lang tid følt, at min forbindelse til min bækkenbund ikke var stærk nok. Jeg har ikke børn, men jeg skal nogle gange løbe til et toilet, og løb og hop i fitnesscenteret er ikke gode venner. Derudover har jeg, på trods af et godt sexliv, følt at jeg ikke helt kan trække stærkt sammen om min kæreste – noget, der påvirker vores begges nydelse. Jeg har lavet kegeløvelser i noget tid men ikke noget, der ligesom gjorde udslaget.

Jeg læste om Pelvic-stolen, og bookede spontant tid dagen efter – whats the harm in trying? Og hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det. I samarbejde med Pelvic-stolen to gange om ugen i ca. 3 uger og daglige sessioner med min perifit, har jeg et helt andet forhold til min bækkenbund. Noget min kæreste også har kommenteret løbende med et smil.

Det bedste har egentligt været, at jeg løbende kunne følge mine resultater med min perifit. En perifit er en lille stav, der sættes op på samme måde som bækkenbundskugler. Tilknyttet en app på telefonen viser den i gram, hvor godt man presser sammen om/holder på staven. Et tryk på 600 gram er “høj styrke”. Jeg startede, før Pelvic-stolen, med et gennemsnitligt tryk på 2-300 gram.
Jeg havde utroligt svært ved at mærke ordentligt efter hvilke muskler, jeg skulle have fat i.

Løbende, som jeg har fået behandlinger med stolen, har jeg meget nemmere kunnet mærke de rigtige muskler, og forstået hvordan jeg bruger dem. Efter 2-3 gange på stolen, ramte jeg 600 gram kontinuerligt med min perifit. Efter mit behandlingsforløb på 6 gange var færdigt, ramte jeg 900 – 1000 gram stødt.
Jeg har valgt at tage nogle flere behandlinger efterfølgende, for at se, hvor det bærer henad. Jeg bruger stadigt min perifit dagligt. Hvis jeg er træt, rammer jeg 1100-1200 gram. Men hvis jeg virkeligt klemmer til, kan jeg komme helt på 1700 gram. Mit mål er at ramme 2000 gram, men jeg er langt over de “600 gram”, der virkede uoverskueligt før stolen. Jeg løber ikke længere på toilettet, jeg kan hoppe i fitness, og min kæreste er en meget glad mand – og som en sidebonus, finder jeg min egen nydelse meget nemmere nu.”

Jeg glæder mig til at komme tilbage på stolen i morgen efter en lille pause :)

– Kathrine, 31 år.

Skriv til os

Find os her

Fri parkering tæt ved indgang. Ingen trapper. Bus 149 holder ca 100 m fra indgangen.

Du finder os i stueplan, midt i bygningen.

 • Adresse

  Trebing Cool
  Naverland 29b
  2600 Glostrup
  CVR: 44057980

 • Åbningstider

  Mandag: Lukket
  Tirsdag: 10 – 18
  Onsdag: 14 – 18
  Torsdag: 14 – 18
  Fredag: 14 – 17
  Lørdag: 9 – 12
  Søndag: Lukket