Fedtfrysning

Kontakt 93 89 33 79
Kontakt 93 89 33 79

Fedtfrysning

Fedtfrysning

Også kaldet kryolipolyse, er en non-invasiv behandling. Det betyder, at der ikke foretages indgreb med brud på huden. Under en fedtfrysning nedkøles det behandlede områdes fedtceller til et temperaturområde fra 0 til -5°C, alt efter behandlingsområde.

Fedtdepotet forventes at blive minimeret med 20-30%, hvilket kan være nok til at opnå den ønskede effekt. Er den ønskede effekt ikke opnået efter 1. behandling, kan man gentage den, med mindst 8 ugers pause mellem hver behandling. Man kan foretage op til 3 behandlinger på samme område, hvorefter man ikke kan forvente yderligere resultater. Den største effekt opleves som udgangspunkt efter første behandling.

Fedtfrysning vs. vægttab

Størrelsen på fedtcellerne ændres, når vægten går op eller ned. Cellerne skrumper, når man taber sig, og udvider sig, når man tager på. Din krop kan danne nye fedtceller, men kan ikke reducere antallet selv. Udover fedtfrysning er det kun et kirurgisk indgreb som fedtsugning, der kan reducere antallet af fedtceller.

En af årsagerne til, at det kan være umuligt at slanke eller træne en fedtfold væk, er netop denne mekanisme; at man højest kan skrumpe fedtcellerne, men ikke fjerne dem.

Kontakt 93 89 33 79

Behandlingen kan udføres på disse områder

Selve behandlingen

Til forundersøgelsen gennemgår vi hele behandlingen, så du er tryg. Vi taler med dig undervejs og fortæller om hver ting, vi gør, og du kan stille spørgsmål. Under hver påsætning lægger vi en membran, der sikrer dig mod forfrysninger.

Behandlingens varighed er 15-20 min for dobbelthage og 40-60 min for andre områder. Du kan sagtens underholde dig med din mobil eller andet imens.

Bivirkninger

Under behandlingen mærkes en trækning i huden, en mild klemning, kulde og en kriblen på behandlingsstedet. Disse fornemmelser falder, når området bliver følelsesløst. Efter behandlingen kan der være mindre bivirkninger såsom midlertidig rødme, hævelse, fasthed og hudfølsomhed. Disse bivirkninger er midlertidige og forsvinder normalt inden for få dage.

Andre bivirkninger er ekstremt sjældne, men kan dog forekomme. Nok den mest alvorlige bivirkning er PAH – Paradoksal Adipøs Hyperplasi. Nylige studier viser at 0,41% har oplevet disse bivirkninger, mens andre studier viser et langt lavere antal tilfælde. PAH opstår, når depotet, der behandles under fedtfrysning, vokser i stedet for at blive reduceret.

Cryolipolysis-behandling må ikke udføres på dig;

 • hvis du er under 18 år
 • er gravid eller ammer
 • får blodfortyndende medicin
 • har fremmedlegemer indopereret, fx pacemaker
 • har betændelse, sår eller eksem i det ønskede behandlingsområde
 • har kuldeallergi.

Skriv til os

Find os her

Fri parkering tæt ved indgang. Ingen trapper. Bus 149 holder ca 100 m fra indgangen.

Du finder os i stueplan, midt i bygningen.

 • Adresse

  Trebing Cool
  Naverland 29b
  2600 Glostrup
  CVR: 44057980

 • Åbningstider

  Mandag: Lukket
  Tirsdag: 10 – 18
  Onsdag: 14 – 18
  Torsdag: 14 – 18
  Fredag: 14 – 17
  Lørdag: 9 – 12
  Søndag: Lukket